Tervetuloa kotisivuillemme!

Käytämme nykyaikaisia sähköisiä järjestelmiä kirjanpidon ja palkanlaskennan hoitamiseen ,joten saat meidän kauttamme kokonaisvaltaisen taloushallinnon ratkaisun yrityksellesi. Tarjoamme Procountor-järjestelmää sekä lisäksi meillä on käytössä myös SimplBooks-järjestelmä eri tarpeita varten. Procountor -järjestelmässä on muun muassa kuittien automaattinen skannaus. Laskut tulevat automaattisesti kirjanpitoon ja se nopeuttaa asiaa, kun ei tarvitse enää toimittaa erikseen tositteita ja laskuja kirjanpitäjälle, vaan ne hoituvat täysin sähköisesti. Hinta palvelusta riippuu siitä, että millaisia tarpeita yrityksellä on, joten kysy tarjous!

Kysy tarjous taloushallinnosta yrityksellesi haluamallasi järjestelmällä! Tarjoamme edullisen ratkaisun taloushallintoosi, josta saat tarvittaessa myös raportit kätevästi sähköisessä muodossa. Ei enää paperisten kuittien käsittelyä, vaan kaikki pysyy tallessa sähköisessä järjestelmässä tallennettuna.

Olemme vuonna 2019 perustettu uusi taloushallintoon keskittynyt yritys, joka toimii koko Suomessa. Saatte meiltä sähköisen ja edullisen taloushallinnon esimerkiksi taloyhtiölle tai pienyritykselle!

Lähetä sähköpostia myynti@kk-laskenta.fi tai soita 044 274 9251!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *